Referenties

Frank Verhage C.E.O. bij Pure Ingredients

Referenties van onze clientèle:

Hoe kunnen wij op de beste manier beschrijven wie en hoe wij zijn? Door mensen zoals u natuurlijk!
Vandaar dat u hier een aantal aanbevelingen leest van mensen met wie wij hebben samengewerkt.

 • Eric Logtens
 • Eric Logtens
  (CEO at Noble Environmental BeNeLux)
  “In 2010 heb ik enkele malen met Frank Verhage van Verni Management te maken gehad. Ondanks dat ik Frank nog nog niet echt had leren kennen dan wel bekend was met zijn werkzaamheden en dito methode, ondervond ik onmiddellijk een prettig en betrouwbaar gevoel. Frank Verhage laat je op andere manieren naar situaties kijken. Het voorhouden van een spiegel en daarbij pittige gesprekken aangaan, heb ik leren kennen als één van zijn methodes. Deze gesprekken zijn nooit onplezierig maar werken completatief en verhelderend. Ik kan terugkijken op een zeer constructieve samenwerking en zou bijna willen zeggen dat iedere organisatie deze methode kan gebruiken. Mij persoonlijk heeft het in ieder geval nieuwe inzichten gegeven. Frank Verhage beschrijft zichzelf als 'veiligheidsventiel' voor directie en dito organisatie. Dat herken ik nu.”

 • Paul Van Selms
 • Paul Van Selms
  (Owner, www.UnitedConsumers.com)
  “Frank Verhage, van Verni Management, heb ik leren kennen als een authentiek persoon, die in de korts mogelijke tijdsperiode zich inwerkt, out of the box denkt en je als gesprekspartner een zeer grote, en zeer heldere spiegel voorhoud. Hierbij schuwt hij geenszins de confrontatie, echter met zijn aanstekelijke lach weet hij zijn counterpart daarbij nog extra te prikkelen. Bij Frank Verhage geen oeverloze meetings echter hij legt alles schriftelijk vast, om zo ieder vorm van miscommunicatie te voorkomen. Zo zegt hij niet alleen: "Ik ben er voor jou", hij maakt dat ook waar. Frank Verhage is echt van toegevoegde waarde, voor ieder organisatie durf ik bijna te zeggen. Ik heb zeer plezierig en succesvol met Frank gewerkt.”

 • Frits Majoie
 • Frits Majoie
  (heeft uw accountant u niets meer te vertellen, dan Frits Majoie van ABAB bellen. 06-53220371)
  “Ik ken Frank Verhage sinds september 2011. Dit is een vrij korte periode. In deze periode hebben wij intensief contact gehad over een wederzijdse relatie alsmede over de mogelijkheden om de markt te kunnen bedienen met onze gezamelijke diensten. Frank Verhage is een integer persoon die zijn afspraken na komt. Hij weet snel tot de kern van de zaak te komen en weet dan ook doortastend op te treden. Ik vind hem een prettig persoon om mee samen te werken. Frits Majoie, relatiemanager ABN AMRO bank.”

 • Xander van de Kamp
 • Xander van de Kamp
  (Director at ACS cleaning BV, Co Owner at Rendiz-Facilitair BV)
  “In 2011 heb ik kortstondig te maken gehad met Frank Verhage van Verni Management. De stijl van Frank Verhage is misschien niet typisch, maar uiterst effectief. Het voorhouden van een spiegel gecombineerd met zijn duidelijke uitspraken, werken niet alleen motiverend voor de organisatie, zijn confronterende manier van werken is bijna een noodzakelijkheid. Hij geeft mensen nieuwe inzichten en fungeert hierbij als echte motivator. Je merkt dat Frank al vele bedrijven heeft opgestart, daar hij continu in staat is zich te verplaatsen in de ondernemender met dito vraagstukken. Frank begint waar banken en accountants ophouden. Ondanks zijn ietwat directe aard, is hij een warm en eerlijk mens, waarbij hij functioneert als quasi veiligheidsventiel. Xander van de Kamp”

 • Maarten Theulen
  (concerncontroller Seacon Logistics)
  “Na een kleinere interim-opdracht heeft Frank Verhage bij Seacon Logistics een omvangrijk overname-traject van A tot Z begeleid. Daarbij hebben we hem leren kennen als een toegewijd persoon die het hele spectrum overziet. De zakelijke en analytische kanten lopen daarbij parallel met onderhandelings- en intermenselijke aspecten, daarbij heeft hij ook nog een gezonde dosis humor.

  Maarten”

 • Robert Simons
  (Notaris)
  “Frank doorziet processen en is een mensenman. Hij weet de mensen om hem heen te motiveren en haalt het maximale uit ze naar boven. Waar Frank komt waait een frisse wind. Hij is een sparringpartner voor het management en treedt vlot en kordaat op. Bij Frank geen oneindige gesprekken en lijvige rapporten om zijn fee te rechtvaardigen. Hij denkt oplossingsgericht mee met zijn opdrachtgevers en door zijn kennis, ervaring en creativitteit behaalt hij resultaten waar de ondernemer dat zelf niet (meer) kan.

  Robert Simons, Notaris”

 

Trackrecords: